Fnugg

HOUSE OF YARN

Camilla Pihls Fnugg er mykt og lett som et snøfnugg! Garnet er silkemykt og lekkert, fremstilt av ren, børstet alpakka. Et unikt garn i 100 % børstet, naturlig alpakka.

 

Fiberinnhold: 100 % børstet alpakka

Strikkefasthet: 10-12 masker = 10 cm

Veiledende pinne: 7-8 mm

Vekt og løpelengde: 50 gram = ca 80 meter

NB! Strikkefastheten som er oppgitt på banderolen er kun veiledende. Husk å følge strikkefastheten som er oppgitt i oppskriften, for å oppnå plaggets angitte mål.

Fra kr 119,00
In stock
SKU
240
Antall
Fri frakt fra 899,-
Vi sender fortløpende
Betal med kort, vipps eller faktura

Fnugg fra Camilla Pihl er et unikt og chunky garn i 100 % børstet, naturlig alpakka – superlett og silkemykt som en kattunge. Er eventyrlig lett, bløtt og føles supermykt mot huden.

Lek deg med farger og få effekter med forskjellig garn i striper og mønster i enkel eller dobbel tråd,  eller miks farger for et nydelig, melert uttrykk.

Tips:
På grunn av den lette og luftige tråden, blir plagg strikket i dobbelt garn lubbent og nydelig loddent. Du kan også børste opp plagget med en myk naturbørste og få et pelsaktig uttrykk. Og selv om dette ikke er et typisk tovegarn, kan Fnugg toves. Vær obs på at bleket, hvitt garn ikke kan toves (naturhvitt er ikke bleket).

Vrenges før vask og vaskes separat for hånd. Bruk vaskemiddel for ull og silke, ikke bruk skyllemiddel.

Tørkes flatt / liggetørkes, må ikke hengetørkes og tåler ikke tørketrommel. Kan strykes inntil 110° C. Må ikke klorblekes, men tåler kjemisk rensing.

Hver gang du kjøper Camilla Pihl-garn, støtter du Mirasolskolen i Peru. Produsert for Camilla Pihl i Peru.