Olava - Utgående kvalitet

HOUSE OF YARN

Olava fra Camilla Pihl er oppkalt etter Camillas kjære bestemor og er et mykt og behagelig strikkegarn, som i tillegg funker like fint til både hekling og veving. Er en blanding av hår fra alpakka og ull fra sau. Det gir garnet en perfekt balanse mellom slitestyrke, mykhet og varme.

 

Fiberinnhold: 50 % alpakka 50 % peruansk highland-ull

Strikkefasthet: 12-15 masker = 10 cm

Veiledende pinne: 6-8 mm

Vekt og løpelengde: 50 gram = ca 60 meter

NB! Strikkefastheten som er oppgitt på banderolen er kun veiledende. Husk at du alltid skal følge strikkefastheten som er oppgitt i oppskriften.

 

Fra kr 57,00 Regular Price kr 95,00
In stock
SKU
241
-40%
Antall
Fri frakt fra 899,-
Vi sender fortløpende
Betal med kort, vipps eller faktura

Camilla Pihl Olava er et klassisk, singeltrådet garn i alpakka og høylandsull. Garnet er godt på pinnene, og gir et jevnt og fint maskebilde. Er et deilig, mykt og behagelig strikkegarn i ren alpakka-ull-blend, og funker like fint til hekling og veving.

Tips:
Olava er perfekt i klassisk mønsterstrikk, fete aran-fletter, delikate hullmønster og alle typer enkle strukturer i rette og vrange masker. Er supert i samstrikk med Fnugg.

Lek deg med farger! Du finner Olava og Fnugg i like farger, så her kan du lett leke deg med å strikke dobbelt garn ton-i-ton, få effekter med forskjellig garn i striper og mønster – eller mikse farger for et nydelig, melert uttrykk. Kan også toves. Vær obs på at bleket, hvitt garn ikke kan toves (naturhvitt er ikke bleket).

Vrenges før vask og vaskes separat for hånd. Bruk vaskemiddel for ull og silke, ikke bruk skyllemiddel.

Tørkes flatt / liggetørkes, må ikke hengetørkes og tåler ikke tørketrommel. Kan strykes inntil 110° C. Må ikke klorblekes, men tåler kjemisk rensing.

Hver gang du kjøper Camilla Pihl-garn, støtter du Mirasolskolen i Peru. Produsert for Camilla Pihl i Peru.