Cloud 209 Mørk rose - utgående kvalitet

Cloud fra Camilla Pihl er et kabelspunnet luksusgarn, som gir superlette og myke plagg. Er et perfekt valg for deg som er nybegynner med pinner og garn. Dette er et garn som er svært godt å strikke med, og gir et jevnt og fint maskebilde.

 

Fiberinnhold: 42 % baby alpakka, 42 % extra fine merinoull, 16 % polyamid

Strikkefasthet: 13 masker = 10 cm

Veilendende pinne: 8 mm

Vekt og løpelengde: 50 gram = ca 120 meter

NB! Strikkefastheten som er oppgitt på banderolen er kun veiledende. Husk at du alltid skal følge strikkefastheten som er oppgitt i oppskriften.

Special Price kr 31,50 Regular Price kr 105,00
Out of stock
SKU
245-209
-70%

Camilla Pihl Cloud er et ekstra mykt og luftig strikkegarn med mye volum. Egner seg like godt til klassisk mønsterstrikk, som til glattstrikk og enkle strukturer i rette og vrange masker. Garnet gir flott relieffeffekt i chunky aran-fletter, og blir luftig og delikat i fine hullmønster. Vi anbefaler også å strikke med dobbelt garn. Med dette herlige garnet kan du enkelt leke deg fram til dine personlige uttrykk ved å strikke med dobbelt garn ton-i-ton, få fram fine effekter med forskjellig garn i striper og mønster – eller mikse farger for et kult, melert uttrykk.

Vrenges før vask og vaskes separat for hånd. Bruk vaskemiddel for ull og silke, ikke bruk skyllemiddel.

Tørkes flatt / liggetørkes, må ikke hengetørkes og tåler ikke tørketrommel. Kan strykes inntil 110° C. Må ikke klorblekes, men tåler kjemisk rensing

Hver gang du kjøper Camilla Pihl-garn, støtter du Mirasolskolen i Peru. Produsert for Camilla Pihl i Peru.