Rauma VAMS PT3

RAUMA GARN

Vams/ Pt3 fra Rauma Garn er et 100 % rent 2-tråds norsk ullgarn. Produseres fra A til Å på fabrikken i Romsdalen. Vams/PT3 er et fyldig garn som er ypperlig for strikking av varme, gode plagg, og er velegnet til toving. Egner seg godt for nybegynnere da Vams er lett og godt å strikke med, og man kan benytte relativt tykke pinner for å komme raskt i mål med sin første strikkegenser.

 

Fiberinnhold: 100 % ren norsk ull

Vekt og løpelengde: 50 gram = ca 83 meter

Anbefalt strikkefasthet: 14 – 16 masker per 10 cm.

Veiledende strikkepinne: 5 - 6 mm

Fra kr 31,50 Regular Price kr 45,00
In stock
SKU
002
-30%
Antall
Fri frakt fra 899,-
Vi sender daglig
Betal med kort, vipps eller faktura

Med Rauma Vamps Pt3 går strikkingen som en lek!
Det er mange gode grunner for å velge Vams til høstens og vinterens strikkeprosjekter. Garnet er laget av et av verdens mest miljøvennlige fibre og det er, som nevnt, produsert i Norge og dermed kortreist. I tillegg til å være et godt valg for miljøet, er garnet et godt valg når du skal strikke plagg som stenger kulden ute.

Vams produseres på fabrikken i vakre Romsdalen. Her kardes, tvinners spinnes, vaskes, farges og nøstes garnet av 100% norsk ull. Og i og med at Vams er laget av 100 % ren ull, så er pusteegenskapene svært gode. Plaggene blir også relativt lette, samtidig som de også isolerer godt mot kulde. Spesielt gunstig er garnet til strikk av varme gensere og jakker, og til tova votter eller tøfler– til både små og store.

For å ta best mulig vare på strikkeplaggene, anbefaler vi at du vasker dem varsomt for hånd. Plaggene må ikke bløtlegges og vi anbefaler at du med jevne mellomrom lufter dem, for å slippe hyppig vask. Med riktig behandling vil ditt Vamseplagg være med deg i årevis!

Norsk ull kjennetegnes spesielt ved god slitestyrke, spenst og elastisitet. Spunnet som kardegarn gir ulla den ideelle balanse mellom funksjonalitet og komfort. Resultatet er lette, luftige og bruksvennlige plagg med lang levetid.

Vams PT3 må ikke bløtlegges, men vaskes varsomt for hånd.