Fritidsgarn

SANDNES GARN

Med Fritidsgarn fra Sandnes Garn i 100% norsk ull blir strikking og toving som en lek! Strikk eller hekle sitteunderlag, tøfler, votter og gensere i flotte farger som passer til alle.

 

Fiberinnhold: 100 % norsk ull

Strikkefasthet: 15 masker = 10 cm

Anbefalt pinnetykkelse: 5,5 mm

Vekt og løpelengde: 50 gram = ca 70 meter

Fra kr 49,00
In stock
SKU
2103
Antall
Fri frakt fra 899,-
Vi sender fortløpende
Betal med kort, vipps eller faktura

Fritidsgarn er et kardegarn som er 100 % norsk. Alt fra ullen blir vasket til nøstet er ferdig skjer på fabrikken på Foss Eikeland i Sandnes. 

Plagg i norsk ull oppleves lette, lune og blir mykere for hver gang du bruker det. Norsk ull er slitesterk, nupper lite og har veldig god spenst som gjør at plagg holder godt i form og fasong over tid.  Ta hensyn til miljøet; ull puster og trenger sjelden vask, vi anbefaler heller at plagget luftes. Plagg av norsk ull har lang levetid og kan være like fine i flere generasjoner. Dette gjør at norsk ull kan inngå i et mer bærekraftig forbruk. Kardegarn egner seg godt til toving. 

Vi anbefaler at alle ullplagg strikket i Fritidsgarn håndvaskes. Pass på å ikke legg plaggene i bløt da det kan føre til fargesmitte. Sentrifuger godt og tørk plagget flatt, gjerne oppå et håndkle. Bruk aldri vaskepose når du vasker håndstrikkede plagg i ull. Dette skaper friksjon som kan føre til at plagget tover.