Mini Alpakka - utgående nettsortiment

SANDNES GARN

Mini Alpakka er en gave av et garn. Garnet egner seg godt til strikk av en rekke ulike typer plagg, og har de samme gode egenskapene som Sandnes Alpakka. 

 

Fiberinnhold: 100 % alpakka

Strikkefasthet: 27 masker = 10 cm

Anbefalt pinnetykkelse: 3 mm

Vekt og løpelengde: 50 gram = ca 150 meter

Fra kr 52,50 Regular Price kr 75,00
In stock
SKU
1154
-30%
Antall
Fri frakt fra 899,-
Vi sender man-ons
Betal med kort, vipps eller faktura

Mini Alpakka er et mykt og behagelig garn, som er ca. tre ganger varmere enn vanlig ull og dermed det mest isolerende garnet vi har i sortimentet. Fiberen er hul, det er hår, og den puster slik at den føles varm når det er kalt og sval når det er varmt. Alpakka inneholder ikke lanolin. 

Sandnes Garn sin alpakka er av kvaliteten Superfine - betegnelsen som brukes om alpakkafiber mellom 25-26 micron (mikrometer) og er en av de mykeste alpakkakvaliteter som brukes til håndstrikkegarn. 

I Alpakka og Mini Alpakka brukes samme fiber og lages i ulik tykkelse - Mini Alpakka er 3-tråds garn og Alpakka 4-tråds garn.

Vasker du i maskin anbefaler vi at alle ullplagg vaskes separat på ullprogram for en mest skånsom behandling. Sentrifuger godt og tørk plagget flatt, gjerne oppå et håndkle. Bruk aldri vaskepose når du vasker håndstrikkede plagg i ull. Dette skaper friksjon som kan føre til at plagget tover.