Tynn Line

SANDNES GARN

Tynn Line er et klassisk sommergarn i sin kombinasjon av bomull, viskose og lin. Kombinasjonen av disse fibrene, gjør at strikkegensere og topper blir deilige å ha på - også på varme dager.

 

Fiberinnhold: 53 % bomull, 33 % viskose og 14 % lin

Strikkefasthet: 27 masker = 10 cm

Anbefalt pinnetykkelse: 3 mm

Vekt og løpelengde: 50 gram = ca 220 meter

Fra kr 55,00
In stock
SKU
3118
Antall
Fri frakt fra 899,-
Vi sender daglig
Betal med kort, vipps eller faktura

Tynn Line fra Sandnes Garn er, som navnet tilsier, tynt og i tillegg puster det godt. Viskosen gjør garnet mykt og godt å jobbe med, mens linet gir garnet en unik stødighet som sørger for god struktur, og på toppen av det hele frister Tynn Line med en diskret glans, som gir plagget liv og fargespill.

Med denne blandingen får garnet bomullens og viskosens absorberende og myke egenskaper, kombinert med linens svale følelse. Viskosens blankhet sammen med linens matthet gir garnet en spennende struktur og overflate. Tynn Line er derfor godt egnet til strikkeplagg du kan bruke året rundt, både til hverdag og fest. Strikk deg en singlet eller sommertopp, så har du plagg du fint kan bruke i hverdagen. Kombiner Tynn Line med Tynn Silk Mohair eller Alpakka Silke, så har du et luksus strikkeplagg.

Tynn Line og Line er samme garnkvalitet med ulik tykkelse – Tynn Line er 3-tråds garn og Line 4-tråds garn.

Vi anbefaler at alle håndstrikkede plagg vaskes separat for en mest skånsom behandling. Sentrifuger godt og tørk plagget flatt, gjerne oppå et håndkle.