Tynn silk mohair/ tweed

SANDNES GARN

Tynn Silk Mohair er et eksklusivt og deilig garn for den kresne strikkeren. Et svært populært mohairgarn, gjerne i kombinasjon med andre garnkvaliteter. Da får du et mykt og pusete plagg med det klassiske børstede preget.

 

Fiberinnhold: 57 % mohair, 28 % silke og 15 % ull

Strikkefasthet: 18 masker = 10 cm, 19 masker = 10 cm, 20 masker = 10 cm, 21 masker = 10 cm, 22 masker = 10 cm, 24 masker = 10 cm

Anbefalt pinnetykkelse: 3 - 5 mm

Vekt og løpelengde: 25 gram = ca 212 meter

Fra kr 105,00
In stock
SKU
1193
Antall
Fri frakt fra 899,-
Vi sender fortløpende
Betal med kort, vipps eller faktura

Tynn Silk Mohair er som navnet sier, Sandnes Garn sin tynne variant av Silk Mohair og er en myk og luksuriøs blanding av den fineste mohair, ull og silke. Garnet er tynt og veldig drøyt i bruk. Strikker du Tynn Silk Mohair med en eller flere tråder får du et lett, luftig og luksuriøst plagg. Bruker du Tynn Silk Mohair som følgetråd sammen med andre kvaliteter vil du få et spennende uttrykk og godt hold i et hvert plagg. 

Mohair er ull fra angorageiten. Dette er en geiterase som har lange silkemyke krøllete ullfiber. Vanlig ull er tilsatt for å gi garnet spenst og volum. Silken er med for styrke og glans samtidig som det holder på fibrene når de blir børstet opp. Dette gir et mykt, lett og luftig garn med et loddent uttrykk.