Leveringsvilkår

Informasjonen under gjelder kjøp i nettbutikken.

 

Ekspedering

Din ordre ekspederes vanligvis innen to virkedager etter at du har bestilt. Vi tilstreber å sende pakkene fra oss senest tre virkedager etter bestilling er mottatt. Under garnsalg kan det være noe lengre leveringstid. Ved høytider som jul og påske vil pakkene bli sendt fortløpende etter helligdagers slutt. Skulle en eller flere av varene være utsolgt grunnet feil i lagerbeholdning, vil du enten bli kontaktet eller varene kreditert og resten av ordren sendt som normalt. Eventuelle prisendringer som skjer etter bestillingstidspunkt får ikke tilbakevirkende kraft.

 

Levering

Framsendingstid for PostNord MyPack er 1 - 3 virkedager, enkelte strekninger 4 - 5 virkedager. I perioden 12.12 - 23.12 (julerush) vil fremsendingstiden øke med 2 dager. For mer informasjon om MyPack Collects (Post i butikk) fremsendingstider se www.postnord.no. Vi leverer kun til adresser i Norge. 

Det er kjøpers ansvar å sørge for at informasjonen som er registrert i ordren er korrekt, slik at vi kan få tak i deg, sende deg rett vare og rett adresse. Vanligvis gir vi beskjeder relatert til ordren via e-post.

Etter at du har mottatt produktene bør du, så snart som mulig, undersøke om leveransen er i samsvar med ordrebekreftelsen, om produktene er blitt skadet under transporten, eller om produktene ellers har feil eller mangler. Ta kontakt dersom noe ikke samsvarer med forventningene.