Sandnes Garn

Varm norsk ull, luftig mohair eller svale sommerkvaliteter – Sandnes Garn har strikkegarn i ulike materialer og vakre farger. For ikke å snakke om oppskrifter og strikkepakker som oser av strikkeglede! 

Sandnes Garn har strikkerens favorittgarn 

Helt siden Sandnes Garn ble etablert under navnet Sandnes Uldvarefabrik AS i 1888 har de vært kjent for å produsere garn av høy kvalitet. Utvalget til fra Sandnes Garn har blitt verdsatt i flere generasjoner.  

I dag er Sandnes Garn Nord-Europas største produsent av strikkegarn. Årlig forlater 15 millioner nøster spinneriet på fabrikken og garntyper som Sunday garn og Tynn silk mohair har blitt favoritter hos utallige strikkeglade.  

Sandnes Garn – klassikere og nye favoritter 

I Sandnes Garn sine strikkeoppskrifter finner du både tradisjonsplagg og moderne design. Tar du deg tid til å skape dine egne klær, får du oppleve gleden av å arbeide med naturlige materialer. I tillegg får plagg som kan gå i arv i flere generasjoner. 

Islender til dame og Islender til barn er to av de mest populære oppskriftene fra Sandnes Garn. Dette er klassikere som strikkes med Sisu garn, som er slitesterkt og har lang levetid.   

Med vide ermer og oversized passform har Franky blitt en trendy kosegenser. I Kos garn finner du favorittfargen til genseren du bare vil krype inn i.  

En ansvarlig garnleverandør 

I tillegg til norsk ull importerer Sandnes Garn råvarer fra store deler av verden.  Dette setter store krav til dyreetikk. Enten du velger ull fra Peru eller Australia skal du være trygg på at ulla kommer fra gårder og leverandører med sertifisert god dyrevelferd.  

Har spørsmål om valg av riktig garn til ditt strikkeprosjekt? Kontakt oss – vi hjelper deg mer enn gjerne!  

View as Grid List

Produkter 1-12 av 16

Set Descending Direction
Page
per page