Smart

SANDNES GARN

Er du ute etter en garnsort du kan være trygg på at holder godt gjennom aktiv bruk og vask, både til barn og voksne? Da er Smart garnet for deg.

 

Fiberinnhold: 100 % ull

Strikkefasthet: 22 masker = 10 cm

Anbefalt pinnetykkelse: 3,5 mm

Vekt og løpelengde: 50 gram = ca 100 meter

Fra kr 59,00
In stock
SKU
1102
Antall
Fri frakt fra 899,-
Vi sender fortløpende
Betal med kort, vipps eller faktura

Smart er mye brukt til strikk av barnetøy. Både ullbukser, strikkegensere, kofter og tilbehør som votter og luer. Plagg strikket i Smart garn blir myke og varme, og egner seg godt til mønsterstrikk. Garnet er mye brukt til tradisjonelle strikkeplagg som Mariusgenseren.

Plagg i ull oppleves lette, lune og svært slitesterke. Ullplagg nupper lite og har veldig god spenst som gjør at  form og fasong holder godt over tid.  Ull er ikke bare isolerende, men leder også fuktighet bort fra kroppen og holder på varmen, selv når den er fuktig, takket være fibrenes struktur. 

Garnet er superwash-behandlet slik at det tåler å bli vasket hyppig i maskin. 

Vasker du i maskin anbefaler vi at alle ullplagg vaskes separat på ullprogram for en mest skånsom behandling. Sentrifuger godt og tørk plagget flatt, gjerne oppå et håndkle. Bruk aldri vaskepose når du vasker håndstrikkede plagg i ull. Dette skaper friksjon som kan føre til at plagget tover.