Strikkepinner

Her hos Jens Hoff velger du blant et stort utvalg av både rundpinner, strømpepinner og flettepinner. Vi hjelper deg med å velge riktige strikkepinner til ditt neste strikkeprosjekt. 

Strikkepinnene er selve arbeidsverktøyet ditt og kommer i materialer som metall og bjørk. På pinner i metall, med glatt og blank overflate, glir garnet lett. Naturmaterialer kan ha en ruere overflate som gjør det lettere å holde maskene på plass. 

Strikkepinner til alle prosjekter 

De riktige strikkepinnene til et prosjekt er ikke nødvendigvis riktig til det neste. Valg av pinnenes materiale avhenger av smak og behag. Noen strikker for eksempel med metallpinner på ren ull og trepinner på andre garnkvaliteter.  

Hvilken størrelse du skal velge på strikkepinnene avhenger av oppskriftens strikkefasthet. Pinnestørrelsen i oppskriftene er kun er veiledende. Bruk den pinnestørrelsen som gir deg riktig strikkefasthet, for å oppnå oppgitte mål på plagget.  

Rundpinner brukes gjerne til rundstrikk som gensere, luer eller halser. Disse pinnene passer også perfekt til å strikke fram og tilbake, som for eksempel på babytepper. 

Strømpepinner egner seg godt til ermer, luer, votter og sokker. Brukes som regel i sett på 5 pinner.  

Flettepinner har en form som gjør det enkelt å holde på maskene når du strikker fletter.  

De fleste strikkeoppskrifter har veiledning på anbefalte pinner. Hvis du fortsatt er usikker kan du kontakte oss. Vi hjelper deg med å velge de pinnene som gjør at du lykkes med ditt strikkeprosjekt!  

View as Grid List

8 Produkter

Set Descending Direction
per page