Tynn Peer Gynt

Peer Gynt har vært på markedet helt siden 1938 og strukturen i garnet gjør at det har vært en favoritt til koftestrikk. Peer Gynt er fortsatt et like populært garn i dag som den gang. Høsten 2022 lanserte Sandnes Garn en tynnere versjon av akkurat det samme garnet, med de samme gode egenskapene: Tynn Peer Gynt.

 

Fiberinnhold: 100 % norsk ull

Strikkefasthet: 27 masker = 10 cm

Anbefalt pinnetykkelse: 3 mm

Vekt og løpelengde: 50 gram = ca 205 meter

 

NB! Strikkefastheten som er oppgitt på banderolen er kun veiledende. Husk å følge strikkefastheten som er oppgitt i oppskriften for å oppnå ønskede mål på strikkeprosjektet.

Fra kr 49,00
In stock
SKU
1100
Antall
Fri frakt fra 899,-
Vi sender fortløpende
Betal med kort, vipps eller faktura

Plagg i norsk ull oppleves lette, lune og blir mykere for hver gang du bruker det. Norsk ull er slitesterk, nupper lite og har veldig god spenst som gjør at plagg holder godt i form og fasong over tid. Ta hensyn til miljøet; ull puster og trenger sjelden vask, vi anbefaler heller at plagget luftes. Plagg av norsk ull har lang levetid og kan være like fine i flere generasjoner. Dette gjør at norsk ull kan inngå i et mer bærekraftig forbruk.

Dersom du vasker i maskin anbefales alle ullplagg vaskes separat på ullprogram for en mest skånsom behandling. Sentrifuger godt og tørk plagget flatt, gjerne oppå et håndkle. Bruk aldri vaskepose når du vasker håndstrikkede plagg i ull. Dette skaper friksjon som kan føre til at plagget tover.